HUOM! Korona-tilanteesta johtuen tarjoamme myös koulutuksia ja laite-esittelyjä etänä videon välityksellä.

Maksuttomat laite-esittelyt

Diter Oy järjestää alan ammattilaisille sekä opiskelijoille maksuttomia laite-esittelyjä ja minikoulutuksia Kaarinan toimipisteissä.
Varaa aika etukäteen soittamalla tai sähköpostilla ja tule tutustumaan laitteisiin ja niillä tehtäviin hoitoihin

Tarvittaessa kauneudenhoitoalan opiskelijat voivat tulla myös esim. preppaukseen ennen näyttöjä tai muuten vaan kyselemään hoidoista, jotka ovat jääneet askarruttamaan mieltä.

Soita rohkeasti ja kysy lisää:)

 

Koulutukset

Koulutamme ja esittelemme laitteita, joita valmistamme tai tuomme maahan itse.

Järjestämme erilaisia koulutuksia ja laite-esittelyjä sekä fysioterapeuteille, että kosmetologeille.
Koulutukset pidetään yleisesti toimistotiloissamme Kaarinassa. Myös koulutus muissa tiloissa esim. asiakkaan omalla työpaikalla on mahdollista sopimuksen mukaan. Laitehintoihimme kuuluvat laitekohtaiset koulutukset. Maksulliset jatkokoulutukset järjestetään pääsääntöisesti toimitiloissamme ellei toisin ole sovittu.

Tilaisuudet ja koulutukset voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisesti pienille tai suurille ryhmille. Koulutuksen sisältö voidaan suunnitella yhdessä ryhmän kanssa käytännöllispainotteiseksi tai enemmän teoriapitoiseksi.
Koulutusaiheet vaihtelevat esim. laitekoulutuksista kauneudenhoitotuotekoulutuksiin.

Kierrämme ympäri Suomea pitämässä koulutuksia myös alojen kouluilla. Mikäli koulunne on kiinnostunut laitteisiin liittyvistä koulutuksista, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää koulutuksista joko sähköpostitse tai puhelimitse.