UUTUUS! Ditelle Duo

Kaksi suosituinta ihonpuhdistusmenetelmää pienessä tehopakkauksessa!

Kotimainen Ditelle DUO on hiljainen ja pienikokoinen ultraäänipuhdistus- ja timanttikuorintalaite kosmetologien käyttöön.

Laitetta on äärimmäisen helppo käyttää. Ensin valitaan kumpaa puolta laitteesta halutaan hyödyntää, timanttikuorintaa vai ultraääntä.
Sitten asetetaan halutut hoitoarvot asiakkaan mukaisesti. Näin voit toteuttaa jokaiselle asiakkaalle yksilöidyn hoidon, jok asopii juuri hänen iholleen.
Timanttikuorinnassa voidaan hyödyntää yhdeksää erilaista hoitopäätä ja voimakasta alipainetta. Laite on markkinoiden hiljaisin ja erittäin pieni sekä kevyt.
Ultraäänipuolella hoitajall aon valittavissaan joko puhdistus tai imeytystoiminto ultraäänikiteiden aiheuttaman mekaanisen värinän avulla.
Puhdistuksessa ja imeytyksessä on valittavissa jatkuva tai pulsoiva (25/50/100Hz) ultraääni. Intensiivisyyttä voidaan säätää asteikolla 1-9.
Laitteen hoitoaika on vapaasti valittavissa.
Järjestämme mielellämme ilmaisen laite- ja tuote-esittelyn ja annamme lisätietoja joko näin sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Ditelle Diamond

Valokuvaaja Esa Piiroinen, Studio Eminent. http://www.studioeminent.fi @studioeminent #studioeminent

Kotimainen Ditelle Diamond - timanttikuorintalaite on markkinoiden hiljaisin kosmetologien käyttöön suunniteltu timanttikuorintalaite.
Laite on helppokäyttöinen ja sen mukana tulee yhdeksän erilaista hoitopäätä. Ditelle Diamond on kooltaan sopiva pienempäänkin
hoitolaan, sillä se painaa alle 1,5 kg.

Laitteen näytössä näkyvät hoitoasetukset ovat säädettävissä portaattomasti hoitoa ennen ja tarvittaessa sen aikana.

Ominaisuudet:

•Timanttihionta on ainutlaatuinen ihon käsittelytapa, jossa kuoritaan mekaanisesti ihon pintaa. Lopputuloksena ihon väri kirkastuu välittömästi ja hoitavien aineiden imeytyminen helpottuu.
•Timanttihionta vähentää tehokkaasti ikääntymisestä johtuvia ryppyjä ja pigmenttimuutoksia.
•Hoito poistaa kuolleita ihosoluja, stimuloi verenkiertoa sekä auttaa madaltamaan mm. aknesta johtuvia arpia.
•Hoito on täysin kivuton ja se sopii lähes kaikille ihotyypeille.

Valokuvaaja Esa Piiroinen, Studio Eminent. http://www.studioeminent.fi @studioeminent #studioeminenttimantti