Ditelle-laitteet ja varusteet:

Miksi Ditelle-laitteet?

  • Ditelle-laitteet ovat monipuolisia

-sama laite sopii sekä kasvojen, että vartalon hoitoon, ei tarvita useita erilaisia laitteita
-laitteiden mukana tuleva varusteisto on erittäin monipuolinen ja kaikkia hoitoja voidaan tehdä ilman lisätarvikkeiden hankintaa
-laitteet sisältävät useita erilaisia hoitomuotoja, jolloin asiakaskuntaa on helppo laajentaa

  • Ditelle-laitteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

-tarvikkeet ja varaosat suoraan valmistajalta nopeasti ja edullisesti
-valmistaja vastaa itse huollosta
-huolto toimii varmasti ja nopeasti

  • Ditelle-laitteet ovat turvallisia

-laitteet valmistetaan lääketieteellisten laitteiden edellyttämällä tavalla
-valmistajalla dokumentoitu ja sertifioitu laatujärjestelmä
-laitteet ovat teknisesti ja turvallisuusominaisuuksiltaan lääkintälaitteille asetettujen vaatimusten mukaisia
-laitteiden toiminta-arvot ja tehot vastaavat lääkinnällisille laitteille asetettuja vaatimuksia
-Ditelle laitteet pitävät sen minkä lupaavat, ei koskaan lumehoitoja

  • Ditelle-laitteiden käyttöön saa aina koulutuksen

-laitteen hankkija saa aina halutessaan perusteellisen koulutuksen laitteen käyttöön, hoitomenetelmiin ja -tapoihin
-laitteen hankkijalle annetaan myös aina tarvittaessa maksullisia jatkokoulutuksia.

  • Ditelle-laitteet kehittyvät koko ajan

-laitteeseen voidaan lisätä uusia ominaisuuksia tai uusia hoito-ohjelmia jokaisen käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaisesti
-monipuoliset ominaisuudet tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia uusien hoitojen kehittämiseen

  • Ditelle-laitteiden hankinta on helppoa ja riskitöntä

-laite-esittelyt ja koehoidot järjestetään aina tarpeen mukaan
-monipuoliset rahoitusvaihtoehdot
-laitteet saa nopeasti suoraan valmistajalta

  •  Laitteiden takana on osaava henkilökunta

-tarjoamme asiakkaillemme laadukasta koulutusta ja tukea.
-jatkossa puhelin ja sähköpostituki veloituksetta laiteostajille

Voinko aiheuttaa vahinkoa itselleni tai asiakkaalle Ditelle -laitteella?

Mikäli ammattilainen noudattaa koulutuksessa läpi käytyä hoitoprotokollaa ja asiakkaalla ei ole hoidolle estettä, vahinkoa ei voida saada aikaiseksi.

Ovatko Ditelle RF-laitteet soveltuvia kosmetologien käyttöön?

Kyllä ovat. Ditelle- laitteet, joissa on RF-hoitomuoto, ovat sähköhoitolaitteita. Näiden hoitolaitteiden hoidoissa käytettävä taajuus on radiotaajuusalueella. Tämä tarkoittaa sitä, että kudos lämmitetään 1Mhz sähkövirralla, eikä säteilyn avulla.

Miksi potilaskaapelissa on eri värejä ja mitä ne tarkoittavat?

Ns. potilaskaapelit ovat kaksikanavaisia. Punaiset tai harmaat kaapelit tarkoittavat 1-kanavaa ja mustat kaapelit 2- kanavaa. Kanavat ja värit kertovat, mistä nupista sinun tulee nostaa voimakkuutta hoidon alussa ja sen aikana.
Huom! Liitinten väri kertoo polaarisuuden. 

Miksi potilaskaapelissa on eri värisiä liittimiä ja mitä ne tarkoittavat?

Ns. potilaskaapelin päissä olevat punaiset ja mustat liittimet kertovat niiden polaarisuuden. Mustat liittimet ovat miinusnapoja (-) ja punaiset plusnapoja (+).

Mikä on DitLaser -laitteen turvaluokka?

3B

Tekniset:

Mitä tarkoittaa elektrolyysi-ilmiö?

Kun mietoon suolaliuokseen laitetaan kaksi elektrodia (sama tapahtuu, kun ihmiskehoon kiinnitetään sähköhoitoa tehtäessä kaksi elektrodia) ja yhdistetään ne tasavirtalähteeseen, yhdistyy elektrodi elektronien liikkeen vuoksi anodin plusnapaan ja katodin miinusnapaan.

Elektrodien elektronimäärän ero on nyt syynä elektrolyytissä olevaan jännitteeseen. Koska jännite pyrkii tasapainoon samamerkkisesti varautuneiden varauksenkantajien hylkiessä toisiaan ja erimerkkisten vetäessä toisiaan puoleensa alkavat ionit liikkua.

Positiivisen anodin hylkimät positiiviset natriumionit liikkuvat kohti negatiivista katodia, joka vetää niitä puoleensa. Koska ne pyrkivät katodille, kutsutaan näitä kationeiksi. Kationit ovat positiivisesti varautuneita.

Negatiivisen katodin hylkimät negatiiviset kloridi-ionit liikkuvat kohti positiivista anodia, joka vetää niitä puoleensa. Koska ne pyrkivät anodille, kutsutaan niitä anioneiksi. Kaikki anionit ovat negatiivisesti varautuneita.

Ionien saavutettua päätepisteensä eli joko anodin tai katodin, tapahtuu siellä kemiallisia vaihtoreaktioita. Näitä elektrodeille saatetun tasavirran aikaansaamia kemiallisia ilmiöitä nimitetään yhteisnimityksellä elektrolyysi.

Mitä teen, jos tuotteen polaarisuus on eri kuin mitä fysiologiset vaikutukset edellyttävät?

Pyri löytämään tuote, joka vastaa hoitomuotoa ja hoitopään polaarisuutta. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi tällaista tuotetta vaihda hoitopään polaarisuus vastaamaan käytössäsi olevaa tuotteen polaarisuutta. Tästä ei ole haittaa, mutta hoidon aikana ei tällöin tapahdu hoitovasteen mukaista elektrolyysi-ilmiötä. Esim. Couperosa-ihon hoito ja – merkkinen couperosa seerumi.

Mitä tarkoittaa elektroporaatio ja bi-polaarisuus?

Elektroporaatio hoitomuoto on bi-polaarista, mikä tarkoittaa ettei tuotteen tai sähkövirran polaarisuudella (+/-) ole väliä. Hoito vaikuttaa solutasolla. Hoidossa käytettävät pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti mikrokanavia, joten vaikuttavat aineet pääsevät ihon sarveiskerroksen läpi ilman, että ihoa tarvitsee puhkaista (transsellulaarinen imeytyminen)

Mikrokanavat ovat lyhytikäisiä, ja ne sulkeutuvat pian yhdisteiden imeytymisen jälkeen. Hoidossa tulisi käyttää mahdollisimman pienimolekyylisiä raaka-aineita sisältäviä tuotteita.

Voiko STIM HIG VOLTAGE virtamuodolla imeyttää?

HIGH VOLTAGE hoito ei ole imeytyshoito. Hoidon pääpaino on taajuus vaihtelussa ja elektrolyysi ilmiön vaikutuksissa (+ ja – napaisuuden vaikutukset). Tämä hoito alentaa ihon ylimenovastusta, joten ihoon imeytyy tuotetta paremmin kuin ilman laitehoitoa. HIGH VOLTAGEA käytetään esim. silmän alueen turvotuksen poistoissa ja akne / couperosahoidoissa.

Mitä teen, jos 2-palloelektrodi tuntuu ns. pätkivän hoidon aikana?

1. Tarkista, että molemmat pallot ovat tukevasti ihoa vasten ja väliainetta on riittävästi. Jos toisen pallon kontakti on huono, saattaa supistus olla normaalia voimakkaampi, koska laite on vakiovirtageneroitu. Tämä tarkoittaa sitä, että laite lähtee nostamaan jännitettä, kun virta ei kulje kunnolla. Kun virta taas pääsee kulkemaan, supistus on voimakas.

2. Tarkista, että 2 -palloelektrodin liitin on kunnolla kiinni laitteen liittin paikassa.

3. Jos edellä mainitut asiat eivät korjaa ns. pätkimistä, saattaa elektrodin johdossa olla katkos, joka ei välttämättä näy ulos päin. Tällöin laite sekä hoitopää tulisi lähettää huoltoon.

Hoitoihin liittyvät:

Kuinka monta eri hoitoa/käsittelyä voi tehdä yhdellä hoitokerralla?

Yhden hoitokerran aikana voidaan yhdistellä eri hoitomuotoja. Esim. yhdistelmä: Lifting-hoito + US/elektroporaatio + silmänympärys on mahdollinen. Täytyy kuitenkin muistaa, että liika on aina liikaa, joten kaikella on rajansa.
Kaikkien hoitojen alussa suosittelemme ultraääni avauksia lähimpana hoitoaluetta oleviin lymfasolmukkeisiin.

Kuinka pitkät hoitovälit voi pitää ja silti saada tehokkaan sarjahoidon?

Riippuu hoitomuodosta ja kertojen määrästä, mutta yleisesti noin 1-2 viikkoa.

Kuinka monta kertaa sarjahoitoa voi tehdä maksimissaan?

Koska hoidot ovat fysiologisia vaikutuksia tukevia, hoidoilla ei ole oikein tehtynä mitään tiettyä maksimimäärää.

Mitkä ovat parhaita tuotteita (koostumus) imeyttää Ditelle-imeytyshoidoilla?

Suosittelemme kaikkiin imeytyshoitoihin vesipohjaisia tuotteita esim. öljypohjaisiin verrattuna.

Milloin radiofrekvenssi on parempi kuin ultra + mikrovirta?

Yleensä valitaan radiofrekvenssi silloin, kun halutaan yhdistää kiinteyttävä ja hemmotteleva hoito.
RF on myös miellyttävämpi sähköherkille asiakkaille. Mikäli asiakas omaa hyvin punertavan ja herkästi reagoivan ihon saattaa US+mikrovirta olla parempi hoitovaihtoehto.
Hoitomuodon valinnassa pitää aina arvioida, jokainen asiakas ja hänen tarpeensa yksilö kohtaisesti.

Mikä on ultraäänipuhdistuksen ja -imeytyksen ero?

Ultraäänipuhdistuslaitteen kanssa käytettävässä hoitospatulassa olevat kuusi kidettä aiheuttavat mekaanista värähtelyä, joka etenee lastaa pitkin. Värähtely muodostuu, koska kiteet ovat aseteltu ns. lomittain molemmin puolin spatulan terän osaa, joka on kotelon sisäpuolella. Värähtelyä tapahtuu 26- 28kHz taajuudella, mikä aiheuttaa useita värähdyksiä sekunnissa. Näin voidaan tehostaa mm. ihon talisaippuointia, kun spatulaa käytetään komedoraudan tavoin puhdistuksessa. Hoidon aikana hoitopäätä tulee liu’uttaa rauhallisesti iholla, eikä sitä saa pitää päällä pitkiä aikoja ilman ihokontaktia, jottei kiteet kuumene liikaa.
Joissa Ultraäänipuhdistuslaitteissa voidaan tehostaa hoitovastetta iontoforeesitoiminnon (+/-) avull ahyödyntämällä elektrolyysi-ilmiötä, jonka galvaaninen virta aiheuttaa ihokudoksessa.

Imeytyshoidossa ultraäänipuhdistuslaitteen ultraäänessä ei tapahdu kudoksessa ns. paineaaltoilmiötä, kuten esim. 3-taajuus ultraäänihoidossa, koska väreily on ns. horisontaalista eikä kudoksen suuntaista.
Horisontaalinen värähtely tapahtuu, joko jatkuvana tai pulsoivana.

Tarvitseeko neulattoman mesoterapian jälkeen tehdä kylmähoito/käsittely (sulkea mikrokanavat)?

Ei tarvitse, koska mikrokanavat ovat sulkeutuneet itsestään heti, kun hoitopää siirtyy seuraavaan kohtaan/hoito päättyy.

Haittaavatko ihokarvat ultraääni tai kavitaatiohoitoja?

Ei haittaa. Karvaisuudesta riipuen hoitopää saattaa liukua hieman tahmeammin, mutta tässä auttaa yleensä väliaineen lisääminen.

Onko kierukka vasta-aihe vatsan alueen stimulaatiovirta-, ultraääni-, ultraääni/tns, ultraääni/if-hoidoille?

Hormonikierukka/ehkäisykierukka ei ole ehdoton vasta-aihe, mutta hyvä tietää, jos asiakkaalle sellainen on. Tällöin kohdun aluetta tulee välttää ja keskittää keskivartalon hoito hieman ylemmäs vatsanalueella.
Mikäli asiakkaalle on laitettu ns. munajohtimen klipsit, ja ne ovat metalliset, vasta-aihe on ehdoton eikä hoitoa tule suorittaa kyseiselle alueelle.

Voiko laitehoitoa tehdä kasvoille, jos asiakkaalla on aktiivinen herpesrakkula

Laitehoitoja ei suositella tehtäväksi silloin, kun asiakkaalla on aktiivisessa tilassa oleva herpesrakkula. Hoitoa ei suositella, koska silloin leviämisen riski on olemassa. Hoitoja voidaan jatkaa normaalisti, kun herpesrakkula on parantunut.

Voiko mitään laitehoitoja voidaan turvallisesti antaa asiakkaalle, jolla on sydämentahdistin tai asiakas on raskaana

Voi tehdä. Soft-Laser-hoitoa ja timanttikuorintaa voi tehdä asiakkaalle, jolla on sydämentahdistin. Myös raskauden aikana on turvallista antaa timanttikuorintaa kasvoille.

  • Etkö löytänyt vastausta kysymyksiisi? Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme mielellämme 🙂