change the language: englanti

Ditelle Vac

ditelle-vac-300x180 vac-hoitopaat

Ditelle Vac– Elektroditerapia- ja lymfahoitojen alipaineyksikkö

Toiminnot:
• Jatkuva/jaksottainen imu
• 3 erilaista hoitopäätä
• 13 erilaista alipaineasetusta
• Hoitoajan asetus
• Voidaan hoitaa 1-4 imuelektrodilla
• Voidaan yhdistää Ditelle tai D-line sähköhoitolaitteeseen


 

Ditelle Bene

lymfa

Kotimainen Ditelle Bene -laite on suunniteltu bioenergeettisen tasapainon hoitoon ja ylläpitoon. Se korjaa bioenergeettisiä häiriöitä ja kiihdyttää kuona-aineiden poistumista kehosta ja siten lisää hyvinvointia ja tasapainottaa kehoa luonnollisesti.

Elektrolymfa-hoidolla on erittäin paljon positiivisia vaikutuksia, mm.:
se parantaa verenkiertoa ja lymfakiertoa, kiihdyttää kuona-aineiden poistumista, ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia, diabetesta, maksa-, munuais- ja virtsaelinten ongelmia, vaikuttaa virtsan happoisuuteen, edistää haavaumien paranemista, helpottaa reumatismia, nivelongelmia, suonikohjuja, PMS-oireita, migreeniä, stressiä, masennusta, ahdistuneisuutta, jne., sekä rentouttaa ja helpottaa väsymystä ja painontunnetta jaloissa.

Tuloksekkaan hoidon toteuttaminen on helppoa ja yksinkertaista ja hoito soveltuu kaikentyyppisiin kauneus- ja terveyshoitoloihin. Laite on kaksikanavainen, joten sillä voi hoitaa kahta asiakasta yhtä aikaa.

Hoito kestää noin 30-40 minuuttia ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoja. Hoidon tulos on havaittavissa heti ensimmäisen hoidon jälkeen kun asiakas tuntee olonsa keventyneen.

Lymfahoito