change the language: englanti

Koulutukset

Järjestämme erilaisia koulutuksia sekä fysioterapeuteille, että kosmetologeille tilanteesta riippuen joko asiakkaan omissa tiloissa tai koulutustiloissamme Kaarinassa.
Tilaisuudet voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisesti pienille tai suurille ryhmille ja koulutuksen sisältö voidaan suunnitella yhdessä ryhmän kanssa käytännöllispainotteiseksi tai enemmän teoriapitoiseksi. Koulutusaiheet vaihtelevat esim. laitekoulutuksista kauneudenhoitotuotekoulutuksiin.

Laitehintoihimme kuuluvat laitekohtaiset koulutukset voidaan järjestää asiakkaan toivoiden mukaisesti esimerkiksi asiakkaan toimitiloissa.

Kysy lisätietoja koulutuksistamme mail@diter.com

Syksyn 2017 koulutukset

Nyt Sinulla on mahdollisuus oppia lisää Ditelle -laitteilla tehtävistä hoidoista päivän kestävissä koulutuksissa. Koulutukset ovat suunnattu ammattilaisille ja kauneudenhoitoalan opiskelijoille, jotka harkitsevat esimerkiksi Ditelle -laitteen hankintaa tai omistavat jo laitteen. Koulutuspäivien aikana tutustutaan myös Botanical Extracts- sarjan tuotteisiin ja käyttömahdollisuuksiin.

Ditelle laitekoulutus – osa 1

Pe 01.09.2017  klo 10 -17, ilmoittautuminen viim. ma 28.08.2017

Koulutuspäivänä keskitytään erilaisiin Ditelle -laitteilla tehtäviin hoitoihin. Tutustumme mm. ultraäänihoitojen eroihin, sähkövirtamuotoihin ja yhdistelmähoitoihin.

Ditelle laitekoulutus – osa 2

Pe 22.09.2017  klo 10 -17, ilmoittautuminen viim. ma 18.09.2017

Ditelle laitekoulutuksien toisessa osassa tutustumme mm. radiofrekvenssiin, anti-age hoitoihin ja hoitokokonaisuuksien luomiseen. Käymme läpi myös vartalohoitoja.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Koulutuksen hinta on 150,00 € sis. alv 24 % per koulutus. Hintaan kuuluu aamukahvi ja kevyt lounas.

Ditelle -koulutukset pidetään Kaarinan ja Helsingin Ditelle Cosmetics hoitolatiloissa. Ilmoittaudu ajoissa, sillä ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssien sisällöt eivät ole tiukasti rajattuja, vaan otamme huomioon osallistujien toiveet sisältöjen suhteen.  Toivomme osallistujilta aktiivisuutta ja kysymyksiä voi esittää myös jo etukäteen.

HUOM!
Eikö päivämäärä sopinut aikatauluusi? Ei huolta, järjestämme mielellämme laite- ja tuotekoulutuksia juuri Sinun toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!