Laite-esittelyt & koulutukset

Järjestämme erilaisia koulutuksia ja laite-esittelyitä sekä fysioterapeuteille, että kosmetologeille. Koulutukset pidetään yleisesti toimistotiloissamme Kaarinassa tai Helsingissä. Myös koulutus muissa tiloissa esim. asiakkaan omalla työpaikalla on mahdollista sopimuksen mukaan. Laitehintoihimme kuuluvat laitekohtaiset koulutukset sekä maksulliset jatkokoulutukset järjestetään pääsääntöisesti toimitiloissamme ellei toisin ole sovittu.

Koulutamme ja esittelemme laitteita, joita valmistamme tai tuomme maahan itse.

Tilaisuudet ja koulutukset voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisesti pienille tai suurille ryhmille. Koulutuksen sisältö voidaan suunnitella yhdessä ryhmän kanssa käytännöllispainotteiseksi tai enemmän teoriapitoiseksi.
Koulutusaiheet vaihtelevat esim. laitekoulutuksista kauneudenhoitotuotekoulutuksiin.

Kierrämme ympäri Suomea pitämässä koulutuksia myös alojen kouluilla. Mikäli koulunne on kiinnostunut laitteisiin liittyvistä koulutuksista, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää koulutuksista joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Syksyn 2018 koulutukset

  • SÄHKÖOPPIA KOSMETOLOGEILLE
  • Pe 23.11.2018 klo 10-15, ilmoittautuminen viim. ma 19.11.2018. Koulutuspaikka: Ditelle Cosmetics, Kaarina

Elektroniikkasuunnittelija ja kauneudenhoitolaitteiden asiantuntija Reima Karsikas avaa koulutuksen aikana kauneudenhoitoalan sähköhoitolaitteiden saloja ja kertoo niiden käytöstä ja turvallisuudesta.
Ilmoittaudu ennakkoon, koska paikkoja on rajoitetusti.

Koulutuspäivän hinta on 150,00 € sis. alv 24%/hlö (sis. kahvitarjoilun).

 

  • SYKSYN DITELLE KOULUTUKSET

Harkitsetko laitteen hankintaa tai haluatko lisää tietoa omasta Ditelle-laitteestasi? Syksyn koulutuksemme ovat rakennettu niin, etää jokaiselle löytyisi jotain omaa ja jotain uutta. Voit osallistua vain yhteen koulutusosioon, mikäli haluat, sillä jokainen koulutus on yksilöity aiheen mukaisesti.
Teemat sopivat niin ammattilaisille, että kauneudenhoitoalan opiskelijoille. Koulutuspäivien aikana tutustutaan myös Botanical Extracts- sarjan tuotteisiin ja käyttömahdollisuuksiin.

OSA 1. LAITE- JA TUOTEUUTUUDET

  • Pe 09.11.2018 klo 11-14, ilmoittautuminen viim. ma 05.11.2018. Koulutuspaikka: Ditelle Cosmetics, Kaarina

Koulutuspäivänä keskitytään Diter Oy:n uusimpiin tuotteisiin ja laitteisiin. Esittelyssä mm. vartalomuokkauksen uusin läpimurto, BodySculptor exCell+, jota pääsee halukkaat kokeilemaan päivän aikana.  Koulutuksen sisältyy myös uuden sukupolven Ditelle-laitteiden esittely ja tutustuminen niiden käyttöön niin teoriassa, kuin käytännössäkin.

OSA 2. KOSMETOLOGEILLE SUUNNATUT LASER JA VALOIMPULSSIHOIDOT

  • Pe 30.11.2018 klo 11-15, ilmoittautuminen viim. ma 26.11.2018. Koulutuspaikka: Ditelle Cosmetics, Kaarina

Laserhoidot ja IPL herättävät edelleen keskustelua. Keskitymme kosmetologeille suunnattuihin soft-laserilla ja valoimpulssilla tehtäviin hoitomuotoihin ja vaikutuksiin. Koulutuksen ohessa on myös mahdollisuus varata aika
EFB beauté IPL -laitteella tehtävään koehoitoon. Kysy lisää ilmoittautumisen yhteydessä.

OSA 3. IKÄÄNTYVÄN IHON HOIDOT LAITTEILLA

  • Pe 14.12.2018 klo 10 - 15, ilmoittautuminen viim. ma 10.12.2018. Koulutuspaikka: Ditelle Cosmetics, Kaarina

Koulutuspäivän teemana ovat suositut anti-age hoitomuodot ja tuotteet, jotka soveltuvat ikääntyvän ihon hoitoon.
Keskitymme koulutuksessa mm. erilaisiin laitteisiin, sekä anti-age hoitomuotoihin, kuten radiofrekvenssihoito, mikroneulaus, lifting-hoidot, juonne- ja ryppyhoidot, mikrovirta jne.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:
Koulutuksen hinta on 55,00 € sis. alv 24 % / hlö per koulutus. Hinta sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu ajoissa, sillä ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoita myös halukkuudestasi päiväkohtaisiin koehoitoihin.
Kurssien sisällöt eivät ole tiukasti rajattuja, vaan otamme huomioon osallistujien toiveet sisältöjen suhteen.  Toivomme osallistujilta aktiivisuutta ja kysymyksiä/toiveita saa esittää myös etukäteen.

HUOM!
Eikö päivämäärä sopinut aikatauluusi? Ei huolta, järjestämme mielellämme laite- ja tuotekoulutuksia juuri Sinun toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!