Laite-esittelyt & koulutukset

Järjestämme erilaisia koulutuksia ja laite-esittelyitä sekä fysioterapeuteille, että kosmetologeille. Koulutukset pidetään yleisesti toimistotiloissamme Kaarinassa tai Helsingissä. Myös koulutus muissa tiloissa esim. asiakkaan omalla työpaikalla on mahdollista sopimuksen mukaan. Laitehintoihimme kuuluvat laitekohtaiset koulutukset sekä maksulliset jatkokoulutukset järjestetään pääsääntöisesti toimitiloissamme ellei toisin ole sovittu.

Koulutamme ja esittelemme laitteita, joita valmistamme tai tuomme maahan itse.

Tilaisuudet ja koulutukset voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisesti pienille tai suurille ryhmille. Koulutuksen sisältö voidaan suunnitella yhdessä ryhmän kanssa käytännöllispainotteiseksi tai enemmän teoriapitoiseksi.
Koulutusaiheet vaihtelevat esim. laitekoulutuksista kauneudenhoitotuotekoulutuksiin.

Kierrämme ympäri Suomea pitämässä koulutuksia myös alojen kouluilla. Mikäli koulunne on kiinnostunut laitteisiin liittyvistä koulutuksista, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä.

Kerromme mielellämme lisää koulutuksista joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Syksyn 2018 koulutukset

  • SÄHKÖOPPIA KOSMETOLOGEILLE
  • PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Elektroniikkasuunnittelija ja kauneudenhoitolaitteiden asiantuntija Reima Karsikas avaa koulutuksen aikana kauneudenhoitoalan sähköhoitolaitteiden saloja ja kertoo niiden käytöstä ja turvallisuudesta.
Ilmoittaudu ennakkoon, koska paikkoja on rajoitetusti. TÄMÄ KOULUTUS JÄRJESTETÄÄN KAARINASSA!

Koulutuspäivän hinta on 150,00 € sis. alv 24%/hlö (sis. kahvitarjoilun ja lounaan).

  • SYKSYN DITELLE KOULUTUKSET

Nyt Sinulla on mahdollisuus oppia lisää Ditelle -laitteilla tehtävistä hoidoista päivän kestävissä koulutuksissa. Koulutukset ovat suunnattu ammattilaisille ja kauneudenhoitoalan opiskelijoille, jotka harkitsevat kosmetologisen hoitolaitteen hankintaa tai omistavat jo laitteen. Koulutuspäivien aikana tutustutaan myös Botanical Extracts- sarjan tuotteisiin ja käyttömahdollisuuksiin.

Ditelle laitekoulutus – osa 1

  • PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Ditelle laitekoulutuksien ensimmäisessä osassa tutustumme paljon puhuttuun aiheeseen hoitomuodoista, joita kosmetelit saavat suorittaa. Päivän aikana käsitellään mm. radiofrekvenssi-, ultraääni-, laser ja valoimpulssihoitoja.
Kouluttajana Minna Karsikas/Kaarina ja Damiana Hollmérus/Helsinki.


Ditelle laitekoulutus – osa 2

  • PÄIVÄMÄÄRÄ ILMOITETAAN MYÖHEMMIN

Koulutuspäivänä keskitytään erilaisiin Ditelle -laitteilla tehtäviin hoitoihin. Tutustumme mm. puhdistaviin ja ihoa kuoriviin hoitomuotoihin sekä yhdistelmähoitoihin. Käymme läpi myös erilaisia vartalonmuokkaukseen liittyviä hoitomuotoja.
Kouluttajana Katariina Heikkola/Kaarina ja Damiana Hollmérus/Helsinki.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Koulutuksen hinta on 95,00 € sis. alv 24 % per koulutus. Hintaan kuuluu aamukahvi ja kevyt lounas.

Ditelle -koulutukset pidetään Kaarinan ja Helsingin Ditelle Cosmetics hoitolatiloissa. Ilmoittaudu ajoissa, sillä ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssien sisällöt eivät ole tiukasti rajattuja, vaan otamme huomioon osallistujien toiveet sisältöjen suhteen.  Toivomme osallistujilta aktiivisuutta ja kysymyksiä voi esittää myös jo etukäteen.


HUOM!

Eikö päivämäärä sopinut aikatauluusi? Ei huolta, järjestämme mielellämme laite- ja tuotekoulutuksia juuri Sinun toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!